Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların kolay tahliye olmalarını katkısızlar.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı silsile otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi manzara takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olabilir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa akıllıca oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, adam tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan Yangın Çıkış Kapısı bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve anlayışlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page